OM

ÖSTGÖTATEXTIL

Östgötatextil är ett nätverk av professionella textilproducenter i Östergötland. Våra skilda verksamheter spänner över design, konst och tillverkning. Här finns produkter inom kläder och inredning för hem och offentlig miljö, men också material för dig som vill skapa själv.


Något som förenar medlemmarna i Östgötatextil är kunskap om textil, lust och känsla inför skapandet och att vi visar och säljer vår produktion. Vi bedriver olika typer av verksamheter inom området, vilket gör vårt gemensamma utbud mycket brett. Geografiskt finns vi spridda i Östergötland, från Ödeshög i väst till Norrköping i öst.


 

Under MÖT VÅRA FÖRETAG finns alla Östgötatextils medlemsföretag presenterade. Välkommen att klicka dig runt! Vi välkomnar  till ateljéer, verkstäder och butiker. Du kan även finna oss på en utställning eller mässa. Till enskilda och grupper erbjuder vi shopping, kurser och andra textila upplevelser runt om i länet, eller på annan plats i Sverige eller utomlands. Hör av dig om du vill veta mer!


Med hjälp av nätverket vill vi även stärka intresse och kunskaper inom vårt kulturområde. Vi vill att du ska uppleva det fantastiska med textilen, men också förstå och lära dig mer. Den textila produktion vi står för gör gott - för dig som konsument och för vår gemensamma framtid.

Carin Peterson Design

ÖSTGÖTATEXTILS STADGAR


Föreningens mål och syften finns författade i Östgötatextils stadgar, som du kan läsa mer om här.STADGAR

VILL DU BLI MEDLEM I VÅRT NÄTVERK?


Är du företagare i Östergötland och verksam inom textilbranschen kan du ansöka om medlemskap i Östgötatextil. Ansökan hittar du här.ANSÖKAN MEDLEMSSKAP

© ÖSTGÖTATEXTIL          Webproducent Carin Peterson Design